The Art Of Feminine Nature 

2020-06-30 09.42.06 1.jpg

Tap into the art of your feminine nature

2020-06-30 10.29.32 1.jpg

31 juli / 1 augustus

€195,00 incl. BTW

Ga met ons mee op reis in jouw eigen inner forest!

Dit retreat is voor vrouwen die zich één willen voelen met de natuur. En dan vooral jouw eigen natuur. Jouw vrouwelijkheid, sensualiteit, liefde en vrijheid.

Ontmoet jouw innerlijke godin. Jouw pure ‘zijn’ in kleur, vorm, en sensaties. Je voelt de heerlijke zachte grond onder jouw voeten, je volgt de paden en het ritme van de natuur. Vanuit het vertrouwen dat jij in jouw eigen inner forest hebt gevonden, weet je dat je ondanks je verdwaalt, je altijd de weg terug vind. Dat je mag omarmen dat er lichte plekken zijn in jouw bos, maar ook schaduwplekken.

En vanuit dit vertrouwen open je jouw hart en vervul  jouw verlangens.

We zullen je met zorg, liefde en deskundigheid begeleiden op deze reis naar jouw inner forest. Wij zorgen voor een veilige bedding zodat je je stapje voor stapje kunt overgeven aan dit prachtige avontuur.

Grijp deze kans met beide handen aan, juist nu! We mogen weer verbinden, blij zijn en vrij zijn.


Hoe de sfeer van het retreat wordt…

Op vrijdagavond kom je aan op een bijzondere plek in het bos, waar we back to basics gaan, naar je eigen natuur, maar wel luxe gaan glampen. 

Na aankomst verwelkomen we de liefdevolle en sensuele vrouwelijke energie van dit weekend door een cacao ceremonie en bekrachtigen we dit met een vuurceremonie. Hierna kunnen we ons terug trekken in luxe safari tenten.️

We beginnen de dag met een heerlijk vegan ontbijt de volgende ochtend, met aansluitend een sharing. We starten vervolgens met een meditatie met geleidde visualisatie om verbinding te maken met onze innerlijke sensuele vrouw en in te tappen op deze energie. Na de visualisatie vertalen we dit in beelden met een art healing. In kleur en vorm gaan we op gevoel af wat er in jou speelt op het gebied van vrouwelijkheid, sensualiteit en vrijheid.

Tussendoor genieten we van een heerlijk bereidde lunch waarna we vervolgens onze vrouwelijkheid en lichaam vieren met bodypaint en alles er uit dansen tijdens ecstatic dance! Als afsluitend moment doen we een laatste sharing. Hierna gaan we met alle opgedane energie, verwondering en liefde voor jezelf en jouw vrouw zijn, weer naar huis. En kijken we terug op een heerlijk weekend in contact met onze vrouwelijke natuur. 

We zijn tijdens dit fijne retreat met maximaal 8 deelnemende vrouwen omdat we het exclusief en intiem willen houden.


Programma:

Vrijdag 31 juli

 • Welkom vanaf 18:30 uur
 • Start programma 19:00 uur
 • Kennismaking rond het kampvuur
 • Intentie ceremonie
 • Cacao ceremonie + vuur ceremonie

Zaterdag 1 augustus

 • Ontbijt rond 08:30 met aansluitend een sharing
 • Meditatie + Visualisatie
 • Art Healing
 • Lunch
 • Bodypaint
 • Estatic Dance
 • Integratie & Afscheid ± 16:30 uur

Locatie: Doornspijk

Investering: € 195,-  INCL btw, inclusief 1 overnachting op een unieke plek in het bos, vegan eten, drinken, materialen en sisterhood!

Datum: vrijdag 31 juli 2020 start 19:00 t/m zaterdag 1 augustus ± 16:30 uur

Let op.

De interesse is heel erg groot en we nemen maar 8 vrouwen mee.

Na het invullen van het registratie formulier ontvang je een mail ter bevestiging van jouw deelname, met daarin de betaalinstructies en verdere informatie.Over de vrouwen die dit delen met jou

De organisatie/workshopgevers

IMG-20200701-WA0003.jpg

Manon

Rising Wildling

www.manondegroot.nl

“Puur, echt en liefdevol leven dat is wat ik met Rising Wildlings wil bereiken voor vrouwen. Door echt te voelen en te luisteren, de liefde de ruimte geven en terugbrengen.We mogen opstaan als de echte pure wilde jij die je bent. Jij bent nodig! 

In onze feminine nature is veel magie gesloten wat we ruimte mogen gaan geven en mogen bevrijden. In the art of feminine nature ga ik met cacao en kunst zachte kracht bijzetten aan jouw innerlijke wilde pure vrouw, welke gezien en geliefd mag worden, om haar te bevrijden.”

IMG-20200701-WA0021.jpg

Rosalynn

Lady of the Forest

www.ladyoftheforest.com

“Als Lady of the Forest, zet ik de aardse magie van de natuur in om jou weer contact te laten maken met je eigen natuur.


Vrouwelijk sensualiteit gaat voor mij over het omarmen van vrouw zijn, in alle facetten. Het bewust genieten van alles wat je voelt en ervaart. Loslaten van hoe je denkt te moeten zijn en vieren dat we stuk voor stuk prachtige godinnen zijn! Let’s celebrate our feminine nature together!”

2020-05-29 05.41.50 1.jpg

Myrthe

Your Myracle

www.yourmyracle.com

“Mijn zoektocht, jouw zoektocht. Een mooie ontdekkingsreis naar onze natuurlijke staat van ‘zijn’. Om vanuit onvoorwaardelijke liefde, te leven wie je echt bent. VROUW. In alle geuren, kleuren en sensaties. Jij bent een sensueel wezen, jij bent liefde, je bent thuis.

Jezelf volledig omarmen in alles wat je bent en wat je leeft staat bij Your Myracle centraal. Jouw feminine nature vraagt om verzachting en warmte, maar ook om sparkles en vrijheid. Jezelf helemaal kunnen voelen, vieren en jouw verlangens vervullen.”