Energie schilderij

Persoonlijk en uniek energie werk

Wanneer iemand de ruimte binnen loopt, straalt deze unieke persoon een eigen energie uit. Dit wordt ook wel uitstraling genoemd. Omdat ik zo gevoelig ben voor deze energie, kan ik deze goed aanvoelen. Ik neem het zelfs op als beelden met allerlei kleuren en vormen. Dit vind ik super tof om te mogen ervaren en deel ik graag met de ander. Ik geef het graag terug aan jou in een concreet beeld!

Gun jij jezelf dit mooie en unieke cadeau?

Ben je nieuwsgierig naar jouw eigen energie, wil je verrast of geïnspireerd worden door dit unieke en volledig op jou aangepaste beeld?

Wat is een energieschilderij?

Mijn passie is om met acryl verf en een abstract expressieve manier van schilderen, een schilderij te maken: hierin maak ik energie visueel zichtbaar. 
Iedereen heeft een eigen uitstraling en een eigen energie, wat hij of zij met zich meedraagt. Deze is onzichtbaar, maar wel te voelen. Door te voelen en in te tunen, kan ik deze visueel maken voor jou. Door bewust te zijn van jouw eigen energie, kan je hiermee werken.

In het kort:

  • Stuur een e-mail of privé bericht
  • Na drie weken, startende vanaf het moment dat je de vragen heb beantwoord, is jouw schilderij klaar
  • Bepaal zelf wat mijn het energieschilderij inclusief begeleidende brief (exclusief verzendkosten), waard is aan de hand van een tikkie!

w werk wordt op maat gemaakt! Hiervoor is een bepaalde ‘flow’ nodig wat precies bij jou past en zal op het juiste moment in jouw en in mijn leven naar jou toe komen. Heb vertrouwen hierin dat het vanzelf goed komt en dat ik er alles aan doe om het werk voor jou te maken. <3

Hoe gaat een persoonlijk energie schilderij in zijn werk?

Stap 1: Leg contact met mij

Wanneer jij interesse heb in een eigen energie schilderij, ben ik natuurlijk enthousiast dat ik voor jou aan het werk mag en dat jij je open stelt voor mij. Contact leggen kan via een berichtje via e-mail: praktijkmanondegroot@gmail.com, of via een privé bericht via een van mijn social media accounts.

Stap 2: Beantwoord de vragen en stuur een foto waarop jouw ogen goed te zien zijn

Ik zal je vervolgens wat vragen stellen (die je vooral even mag laten landen en voelen) en vraag ik om een foto waarop je ogen goed te zien zijn.

Vervolgens zal ik op jouw energie mediteren zodat de energie zichtbaar en visueel voor mij wordt✨. Hier hoef jij zelf niets voor te doen, en kan je gewoon verder gaan met jouw leven. 

Stap 3: Wees geduldig

Jouw werk wordt op maat gemaakt!

Hierna is namelijk elk proces anders: ik begin met tekenen, schrijven of schilderen van jouw energie op het moment in wat ik door krijg. Daarin is geen goed of fout, maar is het zonder oordeel en vooral heel licht. 

Tijdens het proces kan er nog heel wat worden aangepast, dat is het mooie van een proces! Daarom kan ik ook niet vertellen hoe lang ik er over doe, maar ik streef naar 3 weken. Heb vertrouwen dat het vanzelf goed komt en het schilderij op het juiste moment naar jou toe komt.

Stap 4: Bepaal zelf de waarde van mijn dienst!

De laatste stap is een leuke stap, ondanks dat het met financiën te maken heeft! Omdat het namelijk een populair item is, wat veel wordt aangevraagd, heb ik besloten dat jijzelf mag bepalen hoe veel het schilderij en de bijbehoren begeleidende brief je waard is.

Geef hiervoor van te voren door of je het schilderij en de brief fysiek wil ontvangen (denk aan exclusieve verzendkosten, deze kosten zijn voor jouzelf), of digitaal wil ontvangen.

Vervolgens stuur ik jou een tikkie zonder startbedrag en is het voor mij een verrassing wat jij mijn dienst waard vind.