Programma’s

Op zoek naar meer verdieping en verbinding?

Wil je de verdieping in jezelf en de verbinding met jezelf opzoeken en aangaan? Dan is een van de programma’s misschien wel wat jij zoekt!

In een programma duiken we de kunst in en gaan we echt even op reis. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om te herhalen en te integreren van het proces wat er wordt doorgemaakt. Ieder proces zal anders zijn, daarom zijn er ook verschillende soorten programma’s te volgen. Elk programma zal in het teken staan van een bepaald thema.

Neem met een programma, wat bij jou past op dit moment, echt even de tijd om te creëren vanuit jouw hart.

De programma’s

Kunst en coaching traject van 1 maand:

Comfort en rust voor jouw eigen bodem


Creëer in 4 sessies van 1,5 uur een op jou aangepaste veilige bodem. Ervaar de comfort en rust om in het heden te zijn en er te mogen zijn met alles wat je bent. Leer jezelf kennen, kom jezelf tegen, kijk jezelf aan en zorg voor jezelf.

Kunst en coaching traject van 2 maanden:

Luisteren naar jezelf

Integreer in 8 sessies van 1,5 uur de veilige en fijne bodem en luister naar wat het nodig heeft. Luister naar wat jij nodig heb. Hiervoor keren we echt even naar binnen en zullen we jezelf gaan ontdekken.

Kunst en coaching traject van 3 maanden:

Werken met je ware ik

In 12 sessies van 1,5 uur werken we verder met onszelf als uitgangspunt. In het traject gaan we steeds verder naar jouw kern om er vervolgens mee de handen in een te slaan en samen te werken. Wie ben jij in wezen en wat wil jouw ware ik?

Kunst en coaching traject van 4 maanden:

Ontdek de stappen op jouw pad

In de laatste paar sessies sluiten we het proces wat is meegemaakt af op een passende manier. Er is nu kennis opgedaan over jouwzelf en over jouw kern, maar wat is nu jouw pad en waar zou je nu echt heen willen? In deze sessies wordt duidelijk welke richting je op zou moeten gaan en wat hierin kleine stappen kunnen zijn. Zonder de opgedane kennis uit het oog te verliezen!