Ik gebruik kunst om mezelf te helen

Ik heb altijd al een fascinatie gehad voor voorwerpen uit de natuur. Ze roepen me, spreken me aan, ik voel dat ze er liggen voor mij. Toen ik eens ziek was, was ik mijzelf bewust aan het helen en vroeg ik om kracht en vertrouwen. Ik voelde dat ik een stuk hout niet voor niets had meegenomen uit de natuur.

Nu symboliseert het rust, vertrouwen, kracht, geaard zijn, maar ook loslaten.

Wat is een krachtvoorwerp?


Krachtvoorwerpen komen oorspronkelijk bij de indianen vandaan. Ze worden al eeuwenlang gemaakt voor jezelf of voor een ander. Om mee te dragen, kracht uit te halen of bescherming of geluk aan mee te geven.

Met een krachtvoorwerp kan je je helemaal verbinden en bij elke beweging de intentie en kracht laten stromen. Het is een krachtige tool om te creëren en te ontvangen. Je mag het uitnodigen in je leven en bewust een plaatsje geven.

Wil jij…?


Kracht halen uit de natuur, heling krijgen uit de kunst, verbinden in het proces. Wil jij kracht, zachtheid, vertrouwen, steun, durf en moed ontvangen via een bijzondere innerlijke reis van intentie, je openstellen en ontvangen van een gepersonaliseerd voorwerp?

The strength to rise
have faith
be brave
be save
be soft
and just
be

Voel je een ‘ja’?

Hoe gaat het in zijn werk?


Wanneer jij de ja voelt, zullen we contact hebben en vraag ik om jouw telefoonnummer. Ik ga je namelijk audio fragmenten sturen. Ik zet er in het begin een voor je klaar over een klein ritueel om je systeem te openen voor je voorwerp, zodat je die kan uitnodigen en kan ontvangen.

In dit ritueel zoeken we ook naar de intentie van het voorwerp. We verbinden even in wat je nodig heb en wat je jezelf gunt op deze reis.

Ik kan dan op jouw energie intunen en ga dan met jou en jouw intentie op pad om jouw voorwerp uit te zoeken, tegen te komen of uit te nodigen. Dit kan werkelijk alles zijn… Het is vaak uit de natuur (tekst gaat verder onder de afbeelding)

In het verdere proces laat ik mij leiden door de energie en de heling van kunst

Elk puntje zet ik met volle aandacht en in stilte. Ik laat mij leiden door mijn gevoel, door de energie die er doorheen stroomt, door de intentie die ik het mee geef. Tegelijkertijd zitten er allerlei verborgen symbolieken in verwerkt en werk ik bewust met mijn onderbewuste. Het maakt de energie zo voelbaar.

Ik schrijf er ter afsluiting een handgeschreven brief bij en stuur dan het voorwerp naar je op.

Hierna ontvang je nog een audio fragment om het voorwerp echt te ontvangen en een plekje te geven.


Het geheel is voor nu op donatie basis. Zo kan je zelf voelen hoe veel dit proces voor jouw waard is en wat het betekent. Hierdoor is het voor een ieder ook toegankelijker om aan te gaan en kan ik meer mensen deze mooie reis aanbieden.


Dit alles zal ongeveer een week duren, waarin we met elkaar op reis gaan.