4 maanden – Ontdek de stappen op jouw pad

Ontdek de stappen op jouw pad

Wil je weten wat de stappen zijn voor jouw authentieke zelf? Wil je onderzoeken wat jouw missie is in dit leven, wat jouw talenten zijn? Ben je benieuwd wie jij echt bent als persoon en hoe je dit naar buiten kan brengen? Wat zijn jouw stappen op jouw weg?

In het programma van 4 maanden zullen we alle opgedane kennis en alle tegengekomen thema’s in jouwzelf meenemen en op doorgaan om naar buiten te brengen. We sluiten rustig aan het programma af en ik zal je handvaten bieden om dit zelf voort te gaan zetten.

Dit zal ten goede komen om jou ware Ik neer te zetten in jouw leven, zoals jij bent en wat goed voelt voor jouw authentieke echt ik. Leef het leven waar jij energie van krijgt en wat volledig bij jou past! Vertrouw op je ware ik en leef ernaar. We gaan samen kijken naar welke stappen er voor jou zijn om tot het leven te komen, waar jij je goed bij voelt.

uthentieke echt ik. Leef het leven waar jij energie van krijgt en wat volledig bij jou past! Vertrouw op je ware ik en leef ernaar. We gaan samen kijken naar welke stappen er voor jou zijn om tot het leven te komen, waar jij je goed bij voelt.

Leer vertrouwen op je ware Ik, integreer alle thema’s die we zijn tegengekomen in dit traject en neem jezelf mee op pad richting de persoonlijke stappen die hier voor te nemen zijn. Vertrouw op jouw innerlijk kompas en gebruik het.

Praktisch gezien betekent dit:

4 maanden programma in de aangegeven thema’s om te laten aarden en mee te nemen op jouw eigen pad

16 sessies van +/- 90 min

Ontdek de stappen op jouw pad
€1598,-
Mindfulness oefeningen
Abstract expressief kunstwerk op A1 formaat
Warme drankjes en snacks
Reflectie
Integratie van voorgaande maanden
Aanreikingen om mee te werken op jouw pad en passende stappen te kunnen nemen