2 maanden – Luisteren naar jezelf

Luisteren naar jezelf

Ben je benieuwd naar wat jij jezelf te zeggen heb? Wat er van binnenuit naar buiten wil komen? Naar wat jouw persoonlijke thema’s, patronen, gedachten zijn en hoe je hier naar kan kijken?

In het programma van 2 maanden, verdiepen we wat we zijn tegengekomen in de eerste maand. We verzorgen de bodem met meer zelfliefde en bouwen hier op voort door echt naar jezelf te luisteren. Want wanneer heb je dit voor het laatst eigenlijk echt gedaan?

Door contact te leggen met ons lichaam en onze innerlijke stem, leren we echt even naar binnen te keren. Er valt veel te ontdekken in onszelf en in wat naar de oppervlakte zal komen. Misschien geeft dit al wel antwoorden over jouw ware zelf en jouw concrete stappen, maar dit hoeft nog niet. We werken stapje voor stapje. En omdat het zo belangrijk is om echt de tijd te nemen en te luisteren naar onze innerlijke stem, besteden we deze maand hier de aandacht aan. Zo kan het echt integreren in ons systeem.

grehahrgaghraupirhigrpeahgiarhgrpuhgapuahgarpuhrgapurghagupirghughuapghaurughrpghapuhaguhgraurgaupghruprgauhgprahgrpahgurapuhrgpurghpuhgrpaghurpaughr

Zie in dat rust nemen voor jezelf bijdraagt aan de verbinding en het contact met jou zelf. En leer echt te luisteren, kom tot verstilling en laat komen wat er nodig is om te komen. Laat het er zijn.

Praktisch gezien betekent dit:

2 maanden programma in de aangegeven thema’s om te laten integreren

8 sessies van +/- 90 min

Luisteren naar jezelf
€798,-
Mindfulness oefeningen
Abstract expressief kunstwerk op A1 of A2 formaat
Warme drankjes en snacks
Reflectie
Integratie van voorgaande maand