1 maand – Comfort en rust voor jouw eigen bodem

Comfort en rust voor jouw eigen bodem

Kan je maar moeilijk tot rust komen in deze drukke maatschappij? Ben je toe aan een momentje voor jezelf? Voel je je angstig, overprikkeld, onveilig? Heb je behoefte aan rust en in het hier en nu leven?

In het programma van 1 maand staat het thema tot comfort en rust komen in jezelf centraal. Je leert hierin jezelf kennen en voor jezelf te zorgen. Het is een cadeau aan jezelf en zal zelfliefde stimuleren. Ook zal je inzien dat een moment voor jezelf nemen, positieve uitwerkingen heeft.

Ik zal je introduceren in de wereld van kunst en wat abstract expressieve kunst voor je kan betekenen. Ik zal je stimuleren om je over te geven in de kunst en uit het denken te stappen. Hierdoor maak je meer contact met je lichaam en komt er vanzelf op het papier wat daar moet komen. Je leert jezelf beter kennen en verzorgt een fijne bodem voor jouzelf. Hierdoor is het fijner om in contact te zijn met jouw zijn en je veilig te voelen in deze situatie.

Leer jezelf kennen en maak contact op een comfortabele en rustige manier, wees weer in het hier en nu en verzorg jezelf. Ook jij mag je fijn en veilig voelen. Stap even uit de drukte en neem de tijd voor jezelf, want dat ben je waard.

Praktisch gezien betekent dit:

Plan een kennismakingsgesprek in

1 maand programma

4 sessies van +/- 60 tot 90 min

Jouw eigen veilige bodem
€398,-
Kennismakingsgesprek
Mindfulness oefeningen
Abstract expressief kunstwerk op A1 of A2 formaat
Warme drankjes en snacks
Reflectie